Moj internet dnevnik
Svjetionik
Clicksense
Google oglasi
Silan Bog
Anketa
Da li vjerujete u vjernost prije braka i apstinenciju od seksa?

Anketa
Što je za Vas Bog?


Anketa
Vjerujete li da dobre osobe, koje pomažu i žive za druge, imaju poseban blagoslov u svom životu?Zagreb, vrijeme
O Bogu
O duhovnom svijetu
Blog
subota, veljača 23, 2008

Prvi korak je da se vežeš samo uz dečka kojeg dugo poznaješ i veže te dugotrajno prijateljstvo, tvoja obitelj ga voli i možeš sebe zamisliti u braku sa njim.

 Drugo, ne koncentriraj se previše na njegove riječi. Ono što je bitno je ono što on čini. Vidio sam vezu gdje je dečko varao curu, i kad je bio uhvaćen u prevari, njegove bi prve riječi su bile: ''draga, nije ono što misliš. Ja te volim''. Srećom, ta djevojka mu nije povjerovala, i ostavila ga je.

 Mislim da djevojke lako padnu pod utjecaj ''slatkorječivih'' riječi koje im upućuju dečki. Osobito mediji imaju tendenciju da ženama daju konstantan osjećaj nesavršenosti. Zato riječi,: Ja te volim dušo, ti si moja jedina, ti si prekrasna'', jednostavno zavedu pojedine djevojke.

 Ali tu djevojke moraju biti mudre. Bez obzira što on kaže, nemojte mu dati ono što on najviše želi- seksualni odnos. Ako te dečko pritišće da imate seksualni odnos, tada te on u stvari uopće ne voli. On samo želi tvoje tijelo, seks. Ne želi tebe. Točka.

 Iako će ovo riješiti mnoge nezrele dečke,  jedino vrijeme će otkriti prave nakane kod nekih muškaraca. Jedan muškarac je rekao: ''Ako osjetim da postoji moralna dilema u njenom umu, odigrat ću bilo koju ulogu, koja je neophodna,  da dostignem točku kada seks postane neizbježan''. Postoji mnogo dobrih dečki tamo vani. Ali postoji i puno tzv. ''seksualnih predatora'', koji će curama reći što god one žele čuti, amo da bi dobili ono što žele, a to je njeno tijelo, seks sa njom. Njih sama cura kao osoba ne zanima,  čim je iskoriste, gube zanimanje za nju, odbacuju je poput stare krpe i kreću u potragu za novim ''svježim'' mesom, novom žrtvom.

 Zato, djevojka u vezi ne treba žuriti, treba ići oprezno i polako, treba razviti vještinu slušanja svog srca, i imati hrabrost da ga slijedi. U suprotnom, mlada djevojka bi mogla doći u situaciju da se osjeća kao ova petnaestogodišnjakinja: ''osjećam se čudno, i u stvari, iskorišteno. Činilo se kao da smo oboje, i ja i on brinuli za istu osobu- NJEGA. Osjetila sam se izbačena iz toga, iz odnosa u kojem je samo on bio bitan''.

 Preuzeto i prevedeno sa www.pureloveclub.com

Daniel91 @ 10:56 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
Koliko je sati
Brojač posjeta
169394
Javno.hr
Kontakt
  • Daniel91
    daniel91cro@yahoo.com
Webhosting
Web hosting
Index.hr
Nema zapisa.